torsdag 4. mars 2010

Skissedilla skisse #49

Nye bilder, mere scrapping. Her er dilla 49


Jentene synes det er så stas å sove sammen på hverandres rom, på madrasser på gulvet. Alltid stor stas. Men....ikke alltid like lett å sovne når lyset blir slukt og stillheten senker seg, eller skulle ha senket seg. Så da ender de som regel opp på hvert sitt rom igjen. Men mye morro er det da.
Har brukt masse glimmer mist, Prima mønsterark, bazzil, BG alfa og My Little Shoebox mini. Div roser og blonder, prima stempel og Fancypant stempel.

søndag 28. februar 2010

Scrapp ordet februar, FARGER

Sånn ble mitt bidrag:

I alle regnbuens fargerHar scrappet et bilde fra en skobutikk på Filippinene, helt utrolig utvalg der nede, alle merker og tegneserie slagere, klarte ikke å velge så det ble et bilde i steden. Har brukt October Afternoon ark, Prima blomster, BG
alfa og MM glitter alfa og Adornit mini. Blonde og pompom.

Karnevalinspirasjon på ScrappehusetYngste datter er sånn skikkelig prinsessejente og elsker å gå i alle typer kjoler og skjørt. Så det første hun gjør etter barnehage er å skifte til en av favorittene og det er aldri godt å vite hva hun ender opp med.
Har brukt et Bo Bunny mønsterark som er helt nydelig synes jeg. Et par gamle boksider, et Jenny Bowlin bingokort, blonde fra eBay, rullet sammen gamle noteark og knytt et silkebånd rundt, div roser, Tittel trykket ut i Holiday fra QK.

Skissedilla skisse #48

Da er skissedilla sin skisse nr 48 ferdig scrappet:Et bilde fra Filippinene i fjor påske. Drømmer meg bort til varmere strøk nå som snøen laver ned utenfor...og ønsker meg sommer!
Har brukt masse scrap fra ferien. Whitewash kartong, Webster mønsterark, et par journaling ark fra Prima, Prima blomst, glimmermist, en rosa tag, div filtpynt, Scenic route bølgeark og Prima filtalfabet.