tirsdag 15. november 2011

Bidrag 2 til Anma Colour Challenge #3


Her har  jeg lekt meg med masse mist og maske, takk for lånet Scrappegal! Lag på lag og maling og krakkelering. Koste meg virkelig med denne. En sånn Lo jeg bare kan fortsette og dille med i det uendelige!
Inspirasjonen ligger fortsatt i farger, glitter og stas og fjas.

mandag 14. november 2011

Et par Juletags

 Her er et par eksempler på hjemmelagde julegavelapper!

ANMA colour challenge #3

Tar med meg litt mer fargeutfordring på min vei jeg. Fant dette flotte bildet:

Og bidrag 1:
Lot meg inspirere av farge og alt glitteret. Det ble litt mye glitter så det ble litt vel mye refleksjoner når jeg tok bildet. Men har ihvertfall brukt lilla inka gold og fiksert med hårspray. Hvit maling og sjablong på topp også mesh og dottie ann i flere varianter, div bånd og pynt.That's just so cute og color #11

Da slenger jeg meg med på denne fargeutfordringen inne hos TJSC med denne TAG:Og inspirasjonsbildet er som følger:Denne har jeg laget på treff i helgen, på Grorud, og testet ut inka gold. Gull og oransj. Stemplet med et Tim Holtz stempel på topp. Fiksert med hårlakk. Så har jeg klasjet på litt Distress Stain og scrappet med vanlige ting. Veldig morsomt å prøve ut litt nytt. Og jeg lot meg inspirere av fargene og tema høst.

That's just so cute og skisse #10

Et bidrag til skisse #10 inne hos Thats just so cute

Skissa er som følger:

Og her er min løsning:


Har brukt bølgekartong og sprayet med hvit mist, Prima blomster, litt knapper, alfabet fra SassaFrass, mønsterark husker jeg ikke i farta.

Takk for at du stikker innom her!

søndag 13. november 2011

Dilla på Dilla #136

På tide med et nytt skissedillabidrag:


Denne har jeg laget på treff på skytterhuset sammen med noen veldig hyggelige damer! Koser meg alltid i deres gode selskap!

Har brukt sjablon og glemmermist, Prima alfabet, knapper,lace, BoBunny rubons og mønsterark, Prima mønsterark og blomst. 7G tags, plastblomst og en speilknapp. Det treet vet jeg ikke helt...

Takk for at du stikker innom!