onsdag 2. mars 2011

Masse nytt!

Nå er det lenge siden jeg la inn noe nytt fra scrappefronten her inne, så her er et lite knippe med både nye og gamle kreasjoner. Tiden flyr og strekker ikke helt til om dagen, tenk vi har kommet til mars allerede. Snart er det påske og vår! Jeg gleder meg! Er mildt sagt dritt lei vinter! Har virkelig fått børstet støv av skiutstyret i vinter og jentene er blitt kjempeflinke både på slalom og langrenn. Både Gålå og Norefjell er utprøvd. Og Trysil for de vågale! Nå går vi inn i karnevalstid og tenker så vidt på påsken. Håper våren slipper til før den tid så får tiden benyttes til mere scrapping så lenge!Første oppgaven i Vinterscrappen inne hos Scraphaugen. Klin og klæsj pluss bruk en serviett. Servietten er mønsteret i arket og ellers er det maling, mist og medium i lag.En utfordring, stikkordet er englevinger og den sleit jeg med. Men ble fornøyd med resultatet til slutt. Et englevingkort!
Så månedskonken inne hos Scraphaugen. Ikke så vanskelig akkurat, gratulasjonsbidrag i forbindelse med Scraphaugen sin bursdag. Hurra!

Så en utfordring til DT til Scraphaugen, la deg inspirere av forumets layout! Så da ble det blonder og blå farge og søm jeg lot meg inspirere av. Bildet er fra sommerferien i Danmark, Løkken.