lørdag 29. oktober 2011

That's just so cute og gjestedesigner denne måneden er.....

LENEMOR!!

Så da måtte jeg jo slenge inn et bidrag til utfordringen hennes da og den lyder som følger,
scrapp deg selv og følg denne skissen:


Og her er mitt bidrag:

Kan-Vil-Må gjøre!!

Og den handler om min situasjon i dag, at jeg er arbeidssøkende og på jakt etter jobb eller?? Vet ikke helt hvilken vei jeg skal ta men har satt opp noen knagger og hekte tankene på, hva jeg KAN, hva jeg VIL og hva jeg må gjøre for å komme dit. Så får vi se da hvor jeg havner!

Takk til dere som stikker innom og jeg setter stor pris på kommentarer fra dere!

onsdag 26. oktober 2011

Kommende Diva? Dilla#134

Mitt bidrag denne uken:

Har brukt craft bølgepapp, BoBunny mønsterark, masse forskjellige tags både selvlagde og ferdigproduserte. MME chipboard, Prima bånd og blonder, sort tråd, thickers, October Afternoon minialfa, glimmermist, hvit dabber på bølgepapp, Kort og Godt pyntestenger og et par metall duppedingser.

Takk for at du stakk innom, legg gjerne igjen et par spor!

søndag 23. oktober 2011

Englebarn så klart!

Bidrag til skissedilla skisse #133!!

Har kost meg igjen da dere! På treff på Skedsmo sammen med Eva Sommer og en haug til da. Skravling og scrapping til midnatt. Produserte to LOer denne kvelden og er fornøyd med det!
Scrapper fortsatt Fame bilder fra 5 år tilbake i tid.
Har brukt Prima og BoBunny mønsterak. Også hadde nobodame, Ingrid, sånne fine lykter fra Magnolia som jeg fikk lov til å låne av henne. Noteark fra Tim H. Rubons fra Prima, litt knapper noen Prima blomster, litt scrappers floss, hvit dabber, bølgepapp, thickers og sort brillianze. Noen tags.

Takk for at du titter og kommenterer!