søndag 1. april 2012

Årets påskeegg!

Da er påsken her allerede!
Jeg skal på jobb til uka men skal feire påsken i Sverige fra torsdag til søndag. Det gleder jeg meg til. Planen var å stå på ski men det blir nok erstattet med bla shopping og morro for barna. Laget et par påskeegg på Totentreffet. Inspirert av mange andre som også laget sånne. Enkelt og gøyale å lage.


Eggene er malt med crackled paint i to omganger. Så har jeg lagt inn litt osteklut/gasbind, fjær og litt kvister i bunnen av eggene.Inni eggene har jeg utklipp som er limt fast i ostekluten og pyntet i bakgrunn med blomster. Innsiden av eggene er malt hvit med akrylmaling. Får en fin 3D effekt.

Håper dere fikk litt inspirasjon til å sette igang et påskeprosjekt selv.

Jeg er med på Papiralongen på CasaKreativ!

Og her er mitt bidrag for denne måneden:Jeg har scrappet litt utenom mitt vanlige jeg denne gangen. Brukt printeren litt. Morro å teste litt nye ting. Printet bakgrunn og printet tekst. Temaet var å scrappe noe inspirert av håp og ønsker i tittel, tekst, eller bilde.
Jeg har valgt meg ut sangen "Over the rainbow" Den synes jeg passer perfekt til tema og det er en nydelig sang. Dessuten er det vår i luften og da blir jeg veldig fargeglad og det har jeg fått uttrykkt i det fulle her.

God påske og takk for at du stikker innom!