tirsdag 11. oktober 2011

Russisk blogg!

Deltar med denne inne på en russisk blogg hvor Lene Neby kjører en skissekonkurranse akkurat nå. Ta en tur innom og sjekk hva hun har å si om scrapbooking. Og det er lov å delta også. 

Keeping the best


Participating with this layout on a Russian blog where Lene Neby is running a sketch right now. Please stop by and check what she has to say about scrapbooking. And feel free to join the scetch as well!

Lykke!
Happieness!
Bildene er tatt hos Fame fotografene. Mønsterark er fra BoBunny og Prima? Litt usikker. Men rammen bak er Prima sin ihvertfall. Prima blomst og Kort & Godt rosetter, Prima roseblonde, Magic Monday akryl blomster, litt bling og Karen Foster rub ons. Stemplet sirkeler med dabberlokk og dabber. Thickers og litt søm.


The image is taken at Fame photographers. Patterned paper is from BoBunny and Prima? A little unsure. But the frame behind is Prima's anyway. Prima Flower and Kort & Godt rosettes, Prima lace, Magic Monday acrylic flowers, a little bling and Karen Foster rub ons. White circle is made with dabber and I have used the bottlecap to stamp with.Thickers and some sewing as well.


Thanks for stepping by! Comments are appriciated!

mandag 10. oktober 2011

Scrappeland

Ny og spennende blog!!


Ukas skissedilla #132
Helt magisk

Jepp! Nok en ny uke og jeg koser meg med dilla om dagen. Er i siget, høsten er kommet og da er det scrappetid! Dette bildet er scrappet mange ganger før. Jeg elsker det!
Har brukt mønsterark fra 3ndy. Noteark er jeg usikker på men det er en sånn rull. Prima alfa og blomster, stempel fra Poppy, knapper som er hvitmalt, osteklut som er malt litt på, sort strieremse, tusen takk Aina E, den kom til nytte :-) Tim H filmstrip. En 7G tag og litt sort snor og stifter.

Takk for at du titter og kos med kommentarer! Ha en fin uke!