fredag 2. desember 2011

Skissedilla #139

Mitt bidrag denne uken laget på treff hos Scrapmagasinet på Strømmen. Kan anbefale alle å stikke innom der en torsdag. Treff fra 10-22. Utloddning og masse kos!


Har brukt October Afternoone mønsterark, en plastpose fra Glitter, den var nemlig veldig kul men har blitt kamuflert godt her. Maya Road journalingspots, Shipboard som er malt med glitterglam, Prima blonde, litt hvit dabber, tags, sort tråd, div Prima blomster, en hjemmelaget av sort tråd som jeg har snurret og limt på litt sort papir, inspirert av Eva! Sportstape og BG alfabet.

Takk for titten!

onsdag 30. november 2011

Jeg har vært på Steampunk kurs!

Har vært på Steampunk kurs med Ann-Katrin Toresen og laget en kul side med steampunk. Altså masse klin og klæsj! Glimmermist og metall er stikkord.
Veldig morsomt å lære denne teknikken skikkelig og det er rom for forbedringspotensiale her. Dette er en teknikk som man må øve seg litt på og dette er mitt første forsøk:


En annen ting er at det er mulighet for å bli kvitt en del rare gamle ting som man ikke klarer å bruke ellers. Altså rot frem alt gammelt du ikke har brukt på evigheter. Shipboards,gamle alfabeter, knapper, metalldingser, plastikkdingser, perler etc...det meste blir skjult av all fargingen til slutt.

Litt juleinspirasjon!

Har laget et  dobbelt popup slide kort etter video på youtube og Marianne Skjeldal sin blogg.

Ganske mye jobb men veldig bra resultat, ikke egnet til å sende i posten da det er ganske tungt, ihvertfall ikke hvis du skal lage mange. Morsomt og annerledes kort.

søndag 27. november 2011

Skissedilla #138

Mitt bidrag til ukas dilla:Minstejenta sin første tannfelling. Alltid morsomt å dokumentere store øyeblikk som dette. Og selvfølgelig tror hun på tannfeen.
Har brukt Bazzil i bunn med splatter fra Distress Stain og TimHoltz stempel. Prima alfabet og October Afternoon. Div mønsterark og pynt, dies fra Zizzix. Litt Finnabair inspirert med punching langs kantene. Ziplock pose med tennene i med Prima emballasje bak. Emballasjen er også som et lag bak bildet.

Takk for kommentarer!