søndag 19. februar 2012

Skissedilla #150

Hei alle som er innom!

En liten hurtigscrapp herfra. Lenge siden sist jeg la ut noe, sånn er det å jobbe fullt. Blir lite tid til inspirasjon og kreativitet. Men i dag fikk jeg lurt inn noen timer.


Har lekt meg med distress stains div sprayer og stempler. Har klart å lure inn litt journaling også, ikke værst til meg å være.
Marte tok nye passbilder før siste tur. Hun lurte fælt på hvordan en fotoautomat fungerte og gruet seg til å bli fotografert. Vet ikke hva hun så for seg men jeg forklarte så godt jeg kunne. Når dagen kom og vi sto foran automaten var hun veldig flink og gjorde akkurat som vi hadde pratet om. Ikke vise tenner og se inn i kamera. Ganske så stolt etterpå. Men tror nok fortsatt hun syntes det var en rar automat. Skjønte det ikke helt. Alt gikk veldig fort så hun rakk ikke å reagere en gang før bildene kom tikkende ut. Hun passer godt på passet sitt ihvertfall.

3 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Så lekker denne var!Kul stempling med splæsjer og hjerter, også likte jeg godt bruken av rammene og de søte skyene :) (puh, har litt problemer med ordbekreftelsen din, vanskelig å se hva bokstavene er... tredje gang må vel gå...hehe)

Eva sa...

Denne var kjempelekker Monika,mye fin stempling og splæsjer,utrolig moro med eget pass,sikker på Marte var stolt og bildene er såå fine,jeg kom med til fredag jeg også kl 17.30..med Tim vi sees snart...puhh jeg også har prøvd tre ganger så får vi se om det går og komme inn til deg

mi@ sa...

Stilig løsning på skissen! Kult med splætter og stempling. LIkte godt fargebruken din.

Takk for bidraget til Skissedilla.